Software assets

Met Asset management van Waste Vision bent u altijd in Control.
Complete registratie en altijd up to date

Volledig in Control

In veel steden en gemeenten zijn assets niet altijd goed in beeld. Locaties, leeftijd en onderhoudsstaat zijn niet bekend. Door gebrek aan kennis en technologie, wordt onderhoud niet structureel uitgevoerd en zijn assets onbekend. In de praktijk betekent dit dat het moeilijk is om het onderhoud van assets te budgetteren en eventuele investeringen te begroten, met als onverwachte uitgaven als gevolg.

Met de Asset Management software van Waste Vision registreert u al uw assets en de werkzaamheden die hieraan verricht zijn, u plant uw onderhoud en wordt geholpen bij de uitvoering van werkzaamheden!

Connect & Control

Voorspellend onderhoud

Met onze slimme systemen verricht u uw onderhoud veel efficiënter. Daarbij is een sleutelrol weggelegd voor assets met online sensoren, die registreren wat er met het betreffende object gebeurt. Op basis van gebruik plant een algoritme de meest efficiënte onderhoudsrondes in. Deze worden automatisch naar de boordcomputer van uw monteurs gestuurd.

Zo worden assets efficient beheerd en wordt onderhoud altijd op tijd uitgevoerd.

Gestandaardiseerde interfaces en API’s

Plug, Play & Interact!

De software suite van Waste Vision werkt met alle gangbare internetbrowsers, is in meerdere talen beschikbaar en kan op elke computer of tablet met internettoegang worden gebruikt.

Waste Vision is ISO27001 gecertificeerd, heeft haar servercapaciteit op verschillende plaatsen in West-Europa opgezet en de communicatie van data is maximaal beveiligd.

Deze softwareproducten worden door Waste Vision met haar eigen ontwikkelaars in Hengelo (Nederland) ontworpen, geproduceerd en onderhouden! Dat is iets waar wij trots op zijn.

De Waste Vision Suite maakt gebruik van gestandaardiseerde interfaces en API’s.

Processen aanscherpen

Nieuwe inzichten dankzij data

Naast de belangrijke onderhoud gegevens slaan we tijdens de onderhoudsrondes nog allerlei andere nuttige informatie op. Zo kunt u via onze Asset management software precies zien hoeveel tijd medewerkers nodig hebben per locatie, welke materialen verbruikt worden en waar de monteurs zich op dat moment bevinden. Deze accurate en actuele data gebruikt u om knelpunten op te sporen en processen aan te scherpen. Waste Vision Suite kan aan elk ERP-pakket worden gekoppeld, dus dat is mooi meegenomen.

Gebruik Waste Vision Asset Management voor de optimalisatie van al uw onderhoudswerkzaamheden.
Weten wat we voor jou
kunnen betekenen?

Stel jezelf hiernaast kort voor, stel je vraag, dan nemen wij binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
België
Frankrijk