Content
Producteigenschappen
Slimme paslezer
Connect & Control

Slimme toegang

Een slim systeem

Slimme toegang

Een toegangscontrolesysteem van Waste Vision is meer dan het toepassen van selectieve toegang op afvalcontainers alleen.

Ons slimme systeem is een oplossing waarmee de hoeveelheid restafval wordt gereduceerd, om schonere grondstoffen – zoals GFE, textiel, PMD, papier en luiers – in te zamelen en om het gedrag van uw gebruikers te beïnvloeden.

Waste Vision biedt toegangscontrolesystemen aan die op alle soorten onder- en bovengrondse afvalcontainers te monteren zijn.

Connect & Control

Slimme opening

Gebruikers openen de container contactloos met hun pas, tag, telefoon of watch.

De reader staat in direct contact met de eigenaar van de pas, tag, telefoon of watch en informeert hem of haar van het aantal stortingen, het saldo en andere afvalinformatie.

Door middel van een vulgraadverlichting op de container, kunnen wij aan de gebruiker laten zien of deze beschikbaar is of niet.

Connect & Control

Slimme paslezer

De slimme lezer is voorzien van de nieuwste netwerk-communicatietechnologie. De reader kiest automatisch het sterkst beschikbare netwerk uit zodat het systeem zichzelf altijd verbonden en operationeel houdt. Dit systeem wordt op afstand benaderd voor systeemupdates.

Zomertijden, wintertijden en tijdszones worden door de reader zelf herkend en automatisch in de klokinstellingen aangepast.

Connect & Control

Slimme energie

Onze toegangs- en vulgraadsystemen hebben een zeer laag stroomverbruik.  Om de accu op te laden, zijn de containers uitgerust met zonnecellen.

De batterij en accu zitten in een IP67 behuizing waardoor water- en stofdichtheid is gegarandeerd. De daglichtcel is zeer robuust en heeft een IK 08 klasse.

Het energiesysteem heeft een zeer breed temperatuurbereik, namelijk van –25 °C tot +85 °C, en de accu heeft een eigen zekering.

De status van de batterij is te allen tijde inzichtelijk om een goede werking van het systeem te kunnen garanderen en de batterijen tijdig te kunnen vervangen.

De reader is batterij-zuinig, heeft een zeer robuust IK08 TFT display en bezit een groot eigen geheugen voor de transacties en gebruikerslijsten.

 

 

Connect & Control

Slim slot

Onze robuuste elektronische sloten zijn slim ontworpen. Zij zijn vervaardigd met 25 jaar praktijkervaring om werkend te blijven in de meeste erbarmelijke omstandigheden.

De sloten worden in verschillende uitvoeringen geleverd zodat ze passen op elk type container, zowel met trommel als met klep.

De slotunit is gemaakt van een combinatie van roestvrij staal en kunststof, wat een optimale bescherming garandeert tegen roest en het eventueel vastvriezen van het slot.

De beheerder kan elke container op afstand openen, of juist sluiten, bij calamiteiten en onderhoudswerkzaamheden.

Connect & Control

Slimme detectie

Het toegangssysteem detecteert situaties zoals verklemmingen of wanneer de container is geledigd. Deze informatie wordt automatisch en direct naar de Tardifweb software doorgestuurd.

Connect & Control

Slimme interactie

Waste Vision koppelt een breed scala aan sensoren aan haar toegangscontrole systemen. Zo ziet u door middel van bijplaatsingsdetectie op afstand al dat er afval naast de container is gezet, bijvoorbeeld of hoe vol een container is.

Paslezer

Robuuste behuizing IK08

Paslezer

5G Catm1 LteM Realtime Communicatie

Paslezer

Temperatuur range –50oC to 85oC.

Paslezer

Geschikt, voor Mifare, DESfire kaarten en NFC & Bluetooth (Smartphone & watch).

Paslezer

Groot geheugen voor (digitale)toegangspassen en transacties

Ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Producteigenschappen

Een gegarandeerde werking van de toegangssystemen is essentieel voor de kwaliteit en continuïteit van uw dienstverlening.

Dit zijn de garanties waar u als klant op mag rekenen. Om u de zekerheid te bieden dat deze continuïteit gewaarborgd blijft, besteden wij aandacht aan verschillende relevante punten tijdens het ontwerpen en testen van onze producten. U kunt dan denken aan factoren zoals de gegarandeerde werking, robuustheid en constant en duurzaam presteren.

Alle elektronicaproducten worden door Waste Vision zelf  in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Op dit moment onderhoudt Waste Vision 38.000 toegangscontrolesystemen. U vindt onze toegangscontrolesystemen in de containers van alle grotere leveranciers van West-Europa, zoals:

Indien u geïnteresseerd bent in ons toegangscontrolesysteem, laten wij u graag zien dat Waste Vision de beste keuze is! Wij ontzorgen u van A tot Z en u als onze klant bepaalt in welke mate u wilt worden ondersteund.

Stap 1: Meet & greet

Tijdens een kennismaking leert u onze organisatie kennen en bekijken wij uw kwestie. Wij vertellen u meer over de producten en toepassingsmogelijkheden die wij aanbieden.

1
Stap 2: Digitaal ontwerp

Wij verzorgen een (digitaal) ontwerp voor u, zodat het systeem op de juiste manier gemonteerd zal worden. In deze fase krijgt u de mogelijkheid om het toegangscontrolesysteem te testen.

2
Stap 3: De software ontdekken

Bij de inzet van hardware hoort ook het gebruik van onze software en wij gebruiken TardifWeb. Deze software stelt u in staat uw containers te monitoren, te plannen en om de meeste efficiënte route uit te stippelen.

3
Stap 4: Levering afstemmen

Besluit u onze toegangscontrolesystemen aan te schaffen, dan stemmen wij met u de leveringscondities en planning af. De doorlooptijd van bovenstaand proces is afhankelijk van de omvang van uw bestelling. Enkele systemen kunnen uit voorraad geleverd worden, maar voor grotere orders wordt een doorlooptijd besproken die aansluit bij uw project.

4
Stap 5: Eenvoudige installatie

Bij de productleveringen krijgt u ook altijd installatie werkinstructies. Komt u zelf handen tekort, dan neemt ons technische team dit van u over.

5
Stap 6: Eerst leveren dan pas betalen

U ontvangt pas een factuur op het moment dat werkzaamheden zijn verricht en het systeem operationeel is.

6
Stap 7: Leveringsgarantie

Plug, Play & Interact! Dat is de leveringsgarantie waarvan u profiteert als u kiest voor Waste Vision.

7

Onze brochure downloaden?

Alle informatie over Waste Vision en de activiteiten binnen Connect & Control hebben wij voor u samengevat in deze brochure. De digitale brochure wordt per email in de vorm van een PDF gestuurd: makkelijk en overzichtelijk!

Brochure Connect & Control

1. De doorlooptijd van het hierboven beschreven proces is afhankelijk van de grootte van de bestelling. Sommige systemen kunnen uit voorraad worden geleverd, maar voor grotere bestellingen zullen we een doorlooptijd afstemmen die meer geschikt is voor uw project.

2. U ontvangt uw factuur van Waste Vision wanneer wij onze werkzaamheden hebben afgerond, dus op het moment dat de systemen bij u zijn afgeleverd. Daarna ontvang je maandelijks een factuur voor het abonnement dat je bij ons hebt afgesloten.

Weten wat we voor jou
kunnen betekenen?

Stel jezelf hiernaast kort voor, stel je vraag, dan nemen wij binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
Frankrijk