Content
Producteigenschappen
Connect & Control

Radar vulgraadsysteem

Plug, play & interact!

Radar vulgraadsysteem

Ons radar vulgraadsysteem biedt u de mogelijkheid om zeer nauwkeurig de vulgraad te bepalen in prullenbakken, afvalcontainers en opslagtanks. Dit doet het ongeacht de aard van de stof, of deze nu vloeibaar is of vast.

Monitort u de vulgraad en snelheid waarmee de container gevuld wordt, dan kunt u exact voorspellen wanneer de container geleegd moet worden.  Inzamelen op vaste frequentie is namelijk niet meer van deze tijd.

Just-in-time dienstverlening verrichten en uw operationele processen optimaliseren; dat is waar wij ons voor inzetten.

Het radar vulgraadsysteem is gekoppeld aan de Route Vision software, zodat u het maximale rendement haalt uit deze oplossing. U wint terrein op het gebied van service, milieu en efficiency!

Een autonoom systeem

Betrouwbare metingen

Het radar vulgraadsysteem van Waste Vision is een autonoom systeem, wat zichzelf in werking stelt en houdt na de eenvoudige installatie.  Wij spreken daarom van: Plug, Play & Interact!

Het systeem is zodanig intelligent dat het zichzelf kalibreert wanneer het in een tank/container/prullenbak wordt geplaatst en zichzelf monitort op een juiste werking.

Provider onafhankelijk

Nieuwste communicatie technologieën

De radar sensor zorgt voor de hoogst betrouwbare metingen. De sensor maakt voor elke meting een daadwerkelijke scan van de container, waardoor de vulgraad wordt bepaald.

De meet- en communicatie frequentie wordt automatisch ingesteld, waardoor u altijd op de hoogte bent van de meest actuele vulgraad van al uw afvalcontainers.

Het systeem maakt gebruik van de nieuwste en meest efficiënte provider-onafhankelijke communicatietechnologie.

Automatische kalibratie en ledigingsdetectie

De sensor meet bij aanvang en periodiek zelfstandig de afvalbak in. Dit om een nauwkeurige vulgraad meting te blijven garanderen. Na lediging worden de vulgraden weer op de startpositie gezet en start een nieuwe vulcyclus.

Intern geheugen

Maximaal 10.000 vulmetingen kunnen gedurende 6 maanden worden opgeslagen; in geval van een defecte voeding en/of onvoldoende radionetwerk om de sensor te laten communiceren met de server.

 

Vulgraadmeting

Radar sensortechnologie die de vorm van het afval detecteert en door plastic zakken heen kan kijken voor optimale metingen.

Ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Producteigenschappen

Een gegarandeerde werking van het vulgraadsysteem is essentieel voor de kwaliteit en continuïteit van uw dienstverlening.

Dit zijn de garanties waar u als klant op mag rekenen. Om u de zekerheid te bieden dat deze continuïteit gewaarborgd blijft, besteden wij aandacht aan verschillende relevante punten tijdens het ontwerpen en testen van onze producten. U kunt dan denken aan factoren zoals de gegarandeerde werking, robuustheid en constant en duurzaam presteren.

Alle elektronicaproducten worden door Waste Vision zelf in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Op dit moment onderhoudt Waste Vision 52.000 vulgraadsystemen. Onze vulgraadcontrolesystemen worden gebruikt in containers van alle grotere leveranciers van West-Europa. Dit zijn:

Van Start

Indien u geïnteresseerd bent in het gebruik van vulgraadsystemen, dan bewijzen wij u graag dat Waste Vision de juiste keuze is!

Wij ontzorgen u van begin tot eind en u als klant bepaalt welke ondersteuning u nodig heeft.

Stap 1: Meet & greet

Tijdens een kennismaking leert u onze organisatie kennen en bekijken wij uw vraagstuk. Wij vertellen u meer over de producten en toepassingsmogelijkheden die wij aanbieden.

1
Stap 2: Digitaal ontwerp

Wij verzorgen voor u een (digitaal) design zodat het systeem op de juiste manier gemonteerd zal worden. In deze fase bieden wij u de mogelijkheid om het vulgraadsysteem te testen.

2
Stap 3: De software ontdekken

Bij de inzet van hardware hoort ook het gebruik van onze software en wij gebruiken Route Vision. Deze software monitort, plant en maakt een route voor het legen van u uw containers.

3
Stap 4: Levering afstemmen

Wanneer u overgaat tot het aanschaffen van onze vulgraadsystemen, stemmen wij met u de leveringscondities en planning af. De doorlooptijd van dit proces hangt af van de omvang van uw order. We hebben een aantal systemen op voorraad leverbaar, maar voor grotere orders bespreken we met u een doorlooptijd die aansluit bij uw project.

4
Stap 5: Eerst leveren dan pas betalen

U ontvangt pas een factuur als de werkzaamheden zijn afgerond en het systeem in werking is gesteld.

5
Stap 6: Eenvoudige installatie

Bij de productleveringen worden altijd duidelijke instructies voor de installatie meegeleverd. Komt u zelf handen tekort, dan is ons technische team beschikbaar om dit voor u te doen.

6
Stap 7: Leveringsgarantie

Plug, Play & Interact! Dat is de zekerheid die wij garanderen als u voor Waste Vision kiest.

7

1. De doorlooptijd van het hierboven beschreven proces is afhankelijk van de grootte van de bestelling. Sommige systemen kunnen uit voorraad worden geleverd, maar voor grotere bestellingen zullen we een doorlooptijd afstemmen die meer geschikt is voor uw project.

2. U ontvangt uw factuur van Waste Vision wanneer wij onze werkzaamheden hebben afgerond, dus op het moment dat de systemen bij u zijn afgeleverd. Daarna ontvang je maandelijks een factuur voor het abonnement dat je bij ons hebt afgesloten.

Weten wat we voor jou
kunnen betekenen?

Stel jezelf hiernaast kort voor, stel je vraag, dan nemen wij binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
Frankrijk