Content
Plug, play & interact
Productfeatures
Van start
Connect & Control

Radar vulgraadsysteem

Plug, play & interact!

Radar vulgraadsysteem

Ons radar vulgraadsysteem biedt u de mogelijkheid om zeer nauwkeurig de vulgraad te bepalen in prullenbakken, afvalcontainers en opslagtanks. Dit doet het ongeacht de aard van de stof, of deze nu vloeibaar is of vast.

Monitort u de vulgraad en snelheid waarmee de container gevuld wordt, dan kunt u exact voorspellen wanneer de container geleegd moet worden.  Inzamelen op vaste frequentie is namelijk niet meer van deze tijd.

Just-in-time dienstverlening verrichten en uw operationele processen optimaliseren; dat is waar wij ons voor inzetten.

Het radar vulgraadsysteem is gekoppeld aan de Route Vision software, zodat u het maximale rendement haalt uit deze oplossing. U wint terrein op het gebied van service, milieu en efficiency!

Een autonoom systeem

Betrouwbare metingen

Het radar vulgraadsysteem van Waste Vision is een autonoom systeem, wat zichzelf in werking stelt en houdt na de eenvoudige installatie.  Wij spreken daarom van: Plug, Play & Interact!

Het systeem is zodanig intelligent dat het zichzelf kalibreert wanneer het in een tank/container/prullenbak wordt geplaatst en zichzelf monitort op een juiste werking.

Provider onafhankelijk

Nieuwste communicatie technologieën

De radar sensor zorgt voor de hoogst betrouwbare metingen. De sensor maakt voor elke meting een daadwerkelijke scan van de container, waardoor de vulgraad wordt bepaald.

De meet- en communicatie frequentie wordt automatisch ingesteld, waardoor u altijd op de hoogte bent van de meest actuele vulgraad van al uw afvalcontainers.

Het systeem maakt gebruik van de nieuwste en meest efficiënte provider-onafhankelijke communicatietechnologie.

Radar sensor

Unieke sensor om de inhoud van elke tank te meten

IP67 Classificatie

Voortreffelijke bescherming tegen stof en water

Meerdere Sensoren

GPS & Temperatuur Inclusief

Ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Producteigenschappen

Een gegarandeerde werking van een vulgraadsysteem is essentieel voor de kwaliteit en continuïteit van uw dienstverlening.

Dit zijn zekerheden waarop u als klant rekent en mag rekenen. Om u te garanderen dat deze continuïteit gewaarborgd blijft, besteden wij aandacht aan een aantal relevante aandachtspunten tijdens de ontwerp- en testfases van onze producten. Dit zijn onder andere de gegarandeerde werking, robuustheid en constant en duurzaam presteren.

Al onze elektronicaproducten worden door Waste Vision zelf  in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Buy local and build local!

Onze brochure downloaden?

Alle informatie over Waste Vision en de activiteiten binnen Connect & Control hebben wij voor u samengevat in deze brochure. De digitale brochure wordt per email in de vorm van een PDF gestuurd: makkelijk en overzichtelijk!

Brochure Connect & Control (NL)
Op dit moment onderhoudt Waste Vision 45.000 vulgraadsystemen. Onze vulgraadcontrolesystemen worden gebruikt in containers van alle grotere leveranciers van West-Europa. Dit zijn:

Van Start

Indien u geïnteresseerd bent in het gebruik van vulgraadsystemen, dan bewijzen wij u graag dat Waste Vision de juiste keuze is!

Wij ontzorgen u van begin tot eind en u als klant bepaalt welke ondersteuning u nodig heeft.

Stap 1: Meet & greet

Tijdens een kennismaking leert u onze organisatie kennen en bekijken wij uw vraagstuk. Wij vertellen u meer over de producten en toepassingsmogelijkheden die wij aanbieden.

1
Stap 2: Digitaal ontwerp

Wij verzorgen voor u een (digitaal) design zodat het systeem op de juiste manier gemonteerd zal worden. In deze fase bieden wij u de mogelijkheid om het vulgraadsysteem te testen.

2
Stap 3: De software ontdekken

Bij de inzet van hardware hoort ook het gebruik van onze software en wij gebruiken Route Vision. Deze software monitort, plant en maakt een route voor het legen van u uw containers.

3
Stap 4: Levering afstemmen

Wanneer u overgaat tot het aanschaffen van onze vulgraadsystemen, stemmen wij met u de leveringscondities en planning af. De doorlooptijd van dit proces hangt af van de omvang van uw order. We hebben een aantal systemen op voorraad leverbaar, maar voor grotere orders bespreken we met u een doorlooptijd die aansluit bij uw project.

4
Stap 5: Eerst leveren dan pas betalen

U ontvangt pas een factuur als de werkzaamheden zijn afgerond en het systeem in werking is gesteld.

5
Stap 6: Eenvoudige installatie

Bij de productleveringen worden altijd duidelijke instructies voor de installatie meegeleverd. Komt u zelf handen tekort, dan is ons technische team beschikbaar om dit voor u te doen.

6
Stap 7: Leveringsgarantie

Plug, Play & Interact! Dat is de zekerheid die wij garanderen als u voor Waste Vision kiest.

7

1. De doorlooptijd van het hierboven beschreven proces is afhankelijk van de grootte van de bestelling. Sommige systemen kunnen uit voorraad worden geleverd, maar voor grotere bestellingen zullen we een doorlooptijd afstemmen die meer geschikt is voor uw project.

2. U ontvangt uw factuur van Waste Vision wanneer wij onze werkzaamheden hebben afgerond, dus op het moment dat de systemen bij u zijn afgeleverd. Daarna ontvang je maandelijks een factuur voor het abonnement dat je bij ons hebt afgesloten.

Weten wat we voor jou
kunnen betekenen?

Stel jezelf hiernaast kort voor, stel je vraag, dan nemen wij binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
België
Frankrijk