Inhoud
Meest acurate vulgraadmeting
Producteigenschappen
Connect & Control

3D vulgraadsysteem

Plug, play & interact!

3D vulgraadsysteem

Ons vulgraadsysteem biedt u de mogelijkheid om zeer nauwkeurig de vulgraad te bepalen in onder- en bovengrondse containers.

Als u de vulgraad en snelheid waarmee de container gevuld wordt monitort, dan bent u in staat om te voorspellen wanneer de container daadwerkelijk vol zal raken. Inzamelen op vaste frequentie is namelijk niet meer van deze tijd.

Met vulgraadbepaling en -voorspelling ledigt u alleen nog wanneer het echt nodig is. U rijdt minder kilometers zonder dat de container overloopt, dus u bespaart.

Het 3D vulgraadsysteem is gekoppeld aan de Route Vision software, zodat u het maximale rendement haalt uit deze oplossing. U wint terrein op het gebied van service, milieu en efficiency!

2 tot 400 cm.

Meest acurate vulgraadmeting

Het 3D vulgraadsysteem van Waste Vision is een autonoom systeem wat eenvoudig te installeren is en zichzelf daarna in werking stelt en houdt. Wij spreken daarom van: Plug, Play & Interact! Het systeem kalibreert zichzelf wanneer het in een container geplaatst wordt. Het meet de beschikbare ruimte voor een nauwkeurige vulgraad bepaling en controleert via dagelijkse protocollen of het systeem 100% operationeel is.

Uniek in de industrie

3 ultrasone sensoren

Het 3D vulgraadsysteem van Waste Vision gebruikt 3 ultrasone vulgraadsensoren, wat uniek is in de industrie.  3D metingen geven de meest betrouwbare en nauwkeurige vulgraadmetingen. Het systeem kan zelfstandig worden gebruikt of gekoppeld worden aan het Waste Vision toegangscontrolesysteem.

Automatische kalibratie en ledigingsdetectie

De sensor meet bij aanvang en periodiek zelfstandig de afvalbak in. Dit om een nauwkeurige vulgraad meting te blijven garanderen. Na lediging worden de vulgraden weer op de startpositie gezet en start een nieuwe vulcyclus.

Intern geheugen

Maximaal 10.000 vulmetingen kunnen gedurende 6 maanden worden opgeslagen; in geval van een defecte voeding en/of onvoldoende radionetwerk om de sensor te laten communiceren met de server.

Vulgraadmeting

Radar sensortechnologie die de vorm van het afval detecteert en door plastic zakken heen kan kijken voor optimale metingen.

Ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Producteigenschappen

Een gegarandeerde werking van het vulgraadsysteem is essentieel voor de kwaliteit en continuïteit van uw dienstverlening.

Dit zijn de garanties waar u als klant op mag rekenen. Om u de zekerheid te bieden dat deze continuïteit gewaarborgd blijft, besteden wij aandacht aan verschillende relevante punten tijdens het ontwerpen en testen van onze producten. U kunt dan denken aan factoren zoals de gegarandeerde werking, robuustheid en constant en duurzaam presteren.

Alle elektronicaproducten worden door Waste Vision zelf in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Op dit moment onderhoudt Waste Vision 52.000 vulgraadsystemen. U vindt onze vulgraadcontrolesystemen in de containers van alle grotere leveranciers van West-Europa, zoals:

Van start

Indien u geïnteresseerd bent in onze vulgraadsystemen, laten wij u graag zien dat Waste Vision de beste keuze is! Wij ontzorgen u van A tot Z en u als onze klant bepaalt in welke mate u wilt worden ondersteund.

Stap 1: Meet & greet

Tijdens een kennismaking leert u onze organisatie kennen en bekijken wij uw kwestie. Wij vertellen u meer over de producten en toepassingsmogelijkheden die wij aanbieden.

1
Stap 2: Digitaal ontwerp

Wij verzorgen een (digitaal) ontwerp voor u, zodat het systeem op de juiste manier gemonteerd zal worden. In deze fase krijgt u de mogelijkheid om het vulgraadsysteem te testen.

2
Stap 3: De software ontdekken

Bij de inzet van hardware hoort ook het gebruik van onze software en wij gebruiken Route Vision. Deze software stelt u in staat uw containers te monitoren, te plannen en om de meeste efficiënte route uit te stippelen.

3
Stap 4: Levering afstemmen

Besluit u onze vulgraadsystemen aan te schaffen, dan stemmen wij met u de leveringscondities en planning af. De doorlooptijd van bovenstaand proces is afhankelijk van de omvang van uw bestelling. Enkele systemen kunnen uit voorraad geleverd worden, maar voor grotere orders wordt een doorlooptijd besproken die aansluit bij uw project.

4
Stap 5: Eenvoudige installatie

Bij de productleveringen krijgt u ook altijd installatie werkinstructies. Komt u zelf handen tekort, dan neemt ons technische team dit van u over.

5
Stap 6: Eerst leveren dan pas betalen

U ontvangt pas een factuur op het moment dat werkzaamheden zijn verricht en het systeem operationeel is.

6
Stap 7: Leveringsgarantie

Plug, Play & Interact! Dat is de leveringsgarantie waarvan u profiteert als u kiest voor Waste Vision.

7

1. De doorlooptijd van het hierboven beschreven proces is afhankelijk van de grootte van de bestelling. Sommige systemen kunnen uit voorraad worden geleverd, maar voor grotere bestellingen zullen we een doorlooptijd afstemmen die meer geschikt is voor uw project.

2. U ontvangt uw factuur van Waste Vision wanneer wij onze werkzaamheden hebben afgerond, dus op het moment dat de systemen bij u zijn afgeleverd. Daarna ontvang je maandelijks een factuur voor het abonnement dat je bij ons hebt afgesloten.

Weten wat we voor jou
kunnen betekenen?

Stel jezelf hiernaast kort voor, stel je vraag, dan nemen wij binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
Frankrijk