Connect & Control

Logistiek software

Ons modulaire, zelflerende softwareplatform vormt het hart onze technologie.
Alleen inzamelen als het nodig is

Stop de verspilling

In veel steden en gemeenten rijden inzamelvoertuigen nog steeds hetzelfde spreekwoordelijke rondje om de kerk. Door gebrek aan kennis en technologie, wordt ingezameld op basis van vaste frequentie. In de praktijk betekent dit het ledigen van overvolle of juist vrijwel lege containers, met een laag serviceniveau en onnodige kilometers als gevolg.

Met Route Vision verdwijnt deze verspilling van tijd, mensen en materieel!

Connect & Control

Efficiënte inzameling

Met onze slimme systemen zamelt u afval veel efficiënter in. Daarbij is een sleutelrol weggelegd voor containers met online sensoren, die een seintje geven wanneer ze geleegd moeten worden. Op basis van bijna-volmeldingen plant een algoritme de meest efficiënte inzamelroutes in. Deze worden automatisch naar de boordcomputer van de inzamelvoertuigen gestuurd.

Zo rijden de wagens geen meter te veel en slaan ze lege en halfvolle containers over.

Gestandaardiseerde interfaces en API’s

Plug, Play & Interact!

De software suite van Waste Vision werkt met alle gangbare internetbrowsers, is in meerdere talen beschikbaar en kan op elke computer of tablet met internettoegang worden gebruikt.

Waste Vision is ISO27001 gecertificeerd, heeft haar servercapaciteit op verschillende plaatsen in West-Europa opgezet en de communicatie van data is maximaal beveiligd.

Deze softwareproducten worden door Waste Vision met haar eigen ontwikkelaars in Hengelo (Nederland) ontworpen, geproduceerd en onderhouden! Dat is iets waar wij trots op zijn.

De Waste Vision Suite maakt gebruik van gestandaardiseerde interfaces en API’s.

Processen aanscherpen

Nieuwe inzichten dankzij data

Naast de belangrijke vulgraadgegevens slaan we tijdens afvalinzameling nog allerlei andere nuttige informatie op. Zo kunt u via onze Route Vision software precies zien hoeveel tijd medewerkers nodig hebben per locatie, hoe vol de wagens zijn en waar de inzamelvoertuigen zich op dat moment bevinden. Deze accurate en actuele data gebruikt u om knelpunten op te sporen en processen aan te scherpen. Route Vision kan aan elk ERP-pakket worden gekoppeld, dus dat is mooi meegenomen.

Gebruik Route Vision voor de optimalisatie van uw statische en/of order gestuurde routes.

Wij hebben onze systemen in het verleden al aan diverse andere softwareleveranciers gekoppeld:

Van start

Bent u geïnteresseerd in Waste Vision Software Suite, dan bewijzen wij u graag dat dit de juiste keuze is!  Wij ontzorgen u van begin tot eind en u als klant bepaalt welke ondersteuning u nodig heeft. Samen met u nemen wij de volgende stappen:

Stap 1: Meet & greet

Tijdens een (online) introductie bespreken we uw use case met u, voor het gebruik van onze TardifWeb of Route Vision software. Wij vertellen u meer over de producten en geven u een demonstratie van de software.

1
Stap 2: Demo

Indien gewenst, krijgt u in samenspraak met ons toegang tot een demo omgeving, zodat u ook na onze demonstratie het gebruik van de software nog op uw gemak kunt ervaren.

2
Stap 3: Implementatieplan

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, stellen onze ervaren business consultants samen met u een implementatieplan op.

3
Stap 4: Levering

De doorlooptijd van bovenstaand proces is afhankelijk van de omvang van het project en de tijd die nodig is voor de implementatie.

4

1. De doorlooptijd van het hierboven beschreven proces is afhankelijk van de grootte van de bestelling. Sommige systemen kunnen uit voorraad worden geleverd, maar voor grotere bestellingen zullen we een doorlooptijd afstemmen die meer geschikt is voor uw project.

2. U ontvangt uw factuur van Waste Vision wanneer wij onze werkzaamheden hebben afgerond, dus op het moment dat de systemen bij u zijn afgeleverd. Daarna ontvang je maandelijks een factuur voor het abonnement dat je bij ons hebt afgesloten.

Weten wat we voor jou
kunnen betekenen?

Stel jezelf hiernaast kort voor, stel je vraag, dan nemen wij binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
Frankrijk