Content
Plug, Play & Interact!
Van start
Connect & Control

Waste Vision suite

Veel steden en gemeenten behalen betere scheidingsresultaten met haar burgers dankzij de Waste Vision oplossingen!

Verbeterde afvalscheiding

Communiceer on the spot

Om de afvalscheiding nog verder te verbeteren, is de inzet van technologie een effectief middel gebleken om burgers mee aan te sturen. Dit sturen gebeurt dankzij moderne informatietechnieken, zoals APP’s, informatie op het containerdisplay en actieve verlichting.

Door ter plaatse te kunnen communiceren en interactie aan te gaan, bent u in staat om het gedrag van de gebruiker op een positieve manier te sturen. Zo beïnvloedt u ook het scheidingsresultaat, wat resulteert in schonere afvalstromen die grondstoffen opleveren.

Ondersteund alle IT protocollen

Beheer alle toegangscontrole systemen

In de TardifWeb software beheert u alle toegangscontrolesystemen, de gekoppelde sensoren, het gebruik en het pasbeheer. Deze software heeft een heldere structuur, waardoor het zoeken naar en aanpassen van informatie door een brede groep medewerkers snel te leren is.  Aan de hand van door u bepaalde regels (business rules), automatiseert u een groot gedeelte van de informatie en operationele processen.

Bij afwijkingen wordt er een waarschuwing (alert) uitgestuurd, waarop de operators direct kunnen reageren. Dit is ‘management by exception’.

Waste Vision suite ondersteunt alle gangbare IoT & business protocollen, waardoor de connectiviteit in uw organisatie op een robuuste en duurzame manier kan worden opgezet.

Gestandaardiseerde interfaces en API’s

Plug, Play & Interact!

De software suite van Waste Vision werkt met alle gangbare internetbrowsers, is in meerdere talen beschikbaar en kan op elke computer of tablet met internettoegang worden gebruikt.

Waste Vision is ISO27001 gecertificeerd, heeft haar servercapaciteit op verschillende plaatsen in West-Europa opgezet en de communicatie van data is maximaal beveiligd.

Deze softwareproducten worden door Waste Vision met haar eigen ontwikkelaars in Hengelo (Nederland) ontworpen, geproduceerd en onderhouden! Dat is iets waar wij trots op zijn.

Wij hebben onze systemen in het verleden al aan diverse andere softwareleveranciers gekoppeld:

Van start

Bent u geïnteresseerd in Waste Vision Software Suite, dan bewijzen wij u graag dat dit de juiste keuze is! Wij ontzorgen u van begin tot eind en u als klant bepaalt welke ondersteuning u nodig heeft. Samen met u nemen wij de volgende stappen:

Stap 1: Meet & greet

Tijdens een (online) introductie bespreken we uw use case met u, voor het gebruik van onze TardifWeb of Route Vision software. Wij vertellen u meer over de producten en geven u een demonstratie van de software.

1
Stap 2: Demo

Indien gewenst, krijgt u in samenspraak met ons toegang tot een demo omgeving, zodat u ook na onze demonstratie het gebruik van de software nog op uw gemak kunt ervaren.

2
Stap 3: Implementatieplan

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, stellen onze ervaren business consultants samen met u een implementatieplan op.

3
Stap 4: Levering

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, stellen onze ervaren business consultants samen met u een implementatieplan op.

4

1. De doorlooptijd van het hierboven beschreven proces is afhankelijk van de grootte van de bestelling. Sommige systemen kunnen uit voorraad worden geleverd, maar voor grotere bestellingen zullen we een doorlooptijd afstemmen die meer geschikt is voor uw project.

2. U ontvangt uw factuur van Waste Vision wanneer wij onze werkzaamheden hebben afgerond, dus op het moment dat de systemen bij u zijn afgeleverd. Daarna ontvang je maandelijks een factuur voor het abonnement dat je bij ons hebt afgesloten.

Weten wat we voor jou
kunnen betekenen?

Stel jezelf hiernaast kort voor, stel je vraag, dan nemen wij binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
Frankrijk