Grip op het complete serviceproces

Binnenkort kunnen al onze klanten eenvoudig zelf online storingen melden, reparatieverzoeken indienen en bijbehorende administratie regelen. Een grote sprong vooruit. Want door alle serviceprocessen te digitaliseren, standaardiseren en automatiseren, kunnen we veel meer doen in minder tijd. Bovendien zijn planningen altijd en overal in te zien. Voor ons én voor u. Dat is wel zo duidelijk.

Uw persoonlijke platform

Ook u logt straks eenvoudig in op het gebruiksvriendelijke platform. In een paar kliks geeft u hier bijvoorbeeld een storingsopdracht door aan onze monteurs of bekijkt u wanneer we welke werkzaamheden uitvoeren. Opdrachten, planning en uitvoering zijn in deze software gekoppeld en geautomatiseerd. Dat scheelt veel gedoe, en papier.

Een beter backoffice-systeem

Van onderhoudshistorie tot storingen en van voorraadbeheer tot facturatieprocessen: alles wordt in de servicesoftware op één plek bijgehouden. Daardoor weten we altijd precies wat er speelt en hoe we tot dat punt zijn gekomen. Die informatie helpt ons om snel knopen door te hakken en betere service te leveren. 

Planning op de rit 

Al onze chauffeurs en monteurs krijgen een tablet met de Waste Vision Service app. Hiermee maken ze onder andere opdrachtbonnen en hebben ze toegang tot een planningstool met routeoptimalisatie. Zo zien ze in een oogopslag in welke volgorde ze werkzaamheden moeten uitvoeren. Veranderen prioriteiten? Dan wordt hun route automatisch aangepast. Dankzij deze slimme tool verwachten we reistijd, kilometers en dus uitstoot te verminderen.

Benieuwd wat er voor uw organisatie verandert?

We nemen ruim voor de lancering van het nieuwe platform contact met u op om uit te leggen hoe de software werkt. Uiteraard krijgt u dan ook alle ruimte om vragen te stellen. Zo zorgen we ervoor dat de overstap soepel verloopt.