Navigatie
Download the whitepaper

Samen de 5G
toekomst in

Sunsets and –rises 

Met Waste Vision en voorheen Mic o data baan ik al ruim 25 jaar een innovatiepad.

Nieuwe technieken dienen zich aan en van oude nemen wij steeds weer afscheid.

Telecomproviders over de hele wereld zetten de netwerkcapaciteiten momenteel om naar 4G en 5G. Dat betekent dat, na de 3G-netwerken, nu ook het 2G-netwerk uitgefaseerd wordt. Men spreekt in de telecomsector van een zonsondergang, een sunset.

Binnen hebben we dankbaar gebruik kunnen maken van de 2G/GPRS-technologie. Een communicatietechnologie die, in mijn ogen, technisch gezien nog niet haar end-of-life heeft bereikt. Maar de economische levensduur is voor de telecomproviders ruim verstreken: zij hebben Waste Vision definitief laten weten dat de sunset dan toch echt een feit is.

 

 

Telecomproviders hebben gemeld dat 2G-netwerken zullen ophouden te bestaan. Ze noemen de datum van 1 april 2025.

Wat houdt deze 2G Sunset nu precies in voor onze klanten en hoe ziet de Sunrise van 5G er dan uit?  Wat mag u van ons als IoT-partner verwachten en hoe kunt u zich met ons klaarmaken voor reis naar de 5G Sunrise?

Sinds de bekendmaking van de datum van de Sunset hebben wij bij Waste Vision de organisatie zo neergezet, dat alle klanten op tijd de nieuwe 5G-modems geïnstalleerd kunnen hebben. Zodat de informatieprocessen en inzameling van afval gegarandeerd operationeel blijven en nieuwe mogelijkheden tot onze beschikking komen.

Together towards the 5G Sunrise!

Tim Blömer

Director Technology Connect & Control

Download onze whitepaper!

Alle informatie over 5G Sunrise en de activiteiten binnen Connect & Control hieromtrent hebben wij voor u samengevat in deze whitepaper. Deze wordt per email in de vorm van een PDF gestuurd: makkelijk en overzichtelijk!

Whitepaper 5G Sunrise NL
Weten wat we voor jou
kunnen betekenen?

Stel jezelf hiernaast kort voor, stel je vraag, dan nemen wij binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
Frankrijk