Elektronica

LED signing

Bijplaatsingen gereduceerd

Resultaat is wat telt

In een circulaire samenleving zijn afvalstromen niet het einde, maar het begin van iets moois. Daarom benaderen we ze als grondstoffen, en gebruiken we technologie om ze steeds slimmer in te zamelen. Zo helpen we gemeenten, burgers en bedrijven om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Maar ook duurzame ontwikkelingen van onze containers dragen bij aan een duurzamere en schone samenleving. Wat heeft Waste Vision de afgelopen tijd samen met onze klanten weten te bereiken?

We lichten er een uit: Onze nieuwe , duurzame container die verandering brengt op het gebied van bijplaatsingen van afvalzakken. Deze containers zijn uitgerust met groene en rode ledverlichting aan de zijkant waardoor het voor burgers goed zichtbaar is of de containers al vol zitten of dat er nog wat bij kan.

LED verlichting informeert burgers buiten over de vulgraad van een container.

Hiermee voorkomen we dat burgers onnodig naar de verkeerde containers lopen waardoor bijplaatsingen sterk gereduceerd worden. Daarnaast zijn deze nieuwe containers modulair waardoor bij vandalisme en/of slijtage niet meer de hele zuil vervangen hoeft te worden. Ook dit zal een aanzienlijke besparing met zich mee brengen, zowel op het gebied van direct gebruik van grondstoffen als ook een besparing in kosten.

Bijplaatsingen worden dankzij deze slimme oplossing sterk gereduceerd.