Content
Plug, play & interact
Productfeatures
Van start
Connect & Control

Asset tracer

Plug, play & interact

Uw assets altijd in het vizier

Bedrijfsmiddelen zijn waardevol en mogen niet verloren gaan. Met ons intelligente tracking systeem weet u altijd waar uw assets zich bevinden en wat hun laatste bewegingen waren.

U plaatst de Tracer eenvoudig op een asset. Deze is draadloos en klein van formaat, waardoor al uw niet-van-elektra voorziene middelen nu ook verbonden en traceerbaar worden.

Het Tracer systeem biedt naast tracking functionaliteiten ook verschillende extra mogelijkheden. Zo staat uw mobiele app in contact met uw Tracer door middel van standaard NFC-communicatie. Dat maakt communicatie in beide richtingen mogelijk en stelt u in staat om uw asset ter plaatse een opdracht te geven. Ook informatie met betrekking tot keuringen, inspecties en onderhoud kan op de Tracer worde opgeslagen.

Tijd verliezen met het zoeken naar een asset is vanaf nu verleden tijd. Dankzij de gps-toepassing in de Tracer rijdt u hier altijd rechtstreeks naartoe.

Gekoppeld aan onze Route Vision software, haalt u het maximale uit deze oplossing op het gebied van service, milieu en efficiency.

Een autonoom systeem

Locatie detectie

Het Tracer systeem van Waste Vision is een autonoom systeem en dat betekent: Plug, Play & Interact!

Een autonoom systeem is intelligent. Het werkt vanaf het moment dat het aan uw waardevolle asset wordt gekoppeld. Dankzij volautomatische installatieprotocollen configureert en monitort de Tracer zichzelf op een juiste werking.

Automatisch activiteit en positie melding

Multi inzetbaar

Na elke verplaatsing  of activiteit geeft het systeem automatisch de verrichte activiteit en positie door.

Het zeer robuuste systeem is geschikt voor al uw waardevolle niet-aangedreven assets, zowel als voor het gebruik in de meest extreme omstandigheden door de IP67 klasse.

Het systeem gebruikt de laatste en efficiëntste provider-onafhankelijke communicatietechnologie.

Onze brochure downloaden?

Alle informatie over Waste Vision en de activiteiten binnen Connect & Control hebben wij voor u samengevat in deze brochure. De digitale brochure wordt per email in de vorm van een PDF gestuurd: makkelijk en overzichtelijk!

Brochure Connect & Control (NL)

Behuizing
Robuuste behuizing IK08

Batterij
Lange batterij levensduur tot 5 jaar

Realtime
Realtime communicatie van gebeurtenissen

 

Ontworpen en geproduceerd in Nederland

Producteigenschappen

Een gegarandeerde werking van een Tracersysteem is essentieel voor de kwaliteit en continuïteit van uw dienstverlening.

Waste Vision beheert 80.000 communicerende systemen in West-Europa. We hebben 25 jaar ervaring op het gebied van het ontwerpen en produceren van elektronica systemen die gebruikt worden in afvalcontainers.

Buy local, build local!  Alle elektronicaproducten worden door Waste Vision zelf  in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Van Start

Indien u geïnteresseerd bent in het gebruik van onze tracersystemen, dan bewijzen wij u graag dat Waste Vision de juiste keuze is!

Wij ontzorgen u vanaf het moment dat u de keuze maakt tot het operationeel houden van uw systeem.  U kiest de vorm van ondersteuning die u nodig heeft.

Stap 1: Meet & greet

Tijdens een kennismaking vertellen we u over onze organisatie en bekijken wij uw vraagstuk. Ook leert u over de producten die we aanbieden en hun toepassingsmogelijkheden.

1
Stap 2: Digitaal ontwerp

Wij verzorgen voor u een (digitaal) design, zodat het systeem op de juiste manier gemonteerd zal worden. In deze fase bieden wij u de mogelijkheid om de Tracer te testen.

2
Stap 3: De software ontdekken

Bij de inzet van hardware hoort ook het gebruik van onze software en wij gebruiken Route Vision. Met deze software kunt u uw assets monitoren, plannen en routeren.

3
Stap 4: Levering afstemmen

Wanneer u overgaat tot het aanschaffen van het Tracersysteem stemmen wij de leveringscondities en planning met u af.

4
Stap 5: Eerst leveren dan pas betalen

U ontvangt pas een factuur op het moment dat werkzaamheden zijn verricht en het systeem operationeel is.

5
Stap 6: Eenvoudige installatie

We leveren altijd installatie werkinstructies bij de productleveringen mee. Bent u zelf niet in staat om dit uit te voeren, dan neemt ons technische team dit graag van u over.

6
Stap 7: Leveringsgarantie

Plug, Play & Interact! Dat is de leveringsgarantie waarop u kunt rekenen als u kiest voor Waste Vision.

7

1. De doorlooptijd van het hierboven beschreven proces is afhankelijk van de grootte van de bestelling. Sommige systemen kunnen uit voorraad worden geleverd, maar voor grotere bestellingen zullen we een doorlooptijd afstemmen die meer geschikt is voor uw project.

2. U ontvangt uw factuur van Waste Vision wanneer wij onze werkzaamheden hebben afgerond, dus op het moment dat de systemen bij u zijn afgeleverd. Daarna ontvang je maandelijks een factuur voor het abonnement dat je bij ons hebt afgesloten.

Weten wat we voor jou
kunnen betekenen?

Stel jezelf hiernaast kort voor, stel je vraag, dan nemen wij binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
België
Frankrijk