Smart
Tracking Tracer

Hét trackingsysteem
voor je assets

De Smart Tracking Tracer is het intelligente trackingsysteem van Waste Vision voor waardevolle, non-powered* assets. Het intelligente trackingsysteem toont alles wat je moet weten: waar bevinden de assets zich en wat gebeurt er met de assets. Zo ben je in staat om uw bedrijfsmiddelen goed te volgen. Dag na dag.

Altijd controle op je bedrijfsmiddelen

De Waste Vision’s Smart Tracking Tracer volgt je bedrijfsmiddelen op een track-en- trace dashboard. Overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De Tracer geeft inzicht in:

  • De locatie en afgelegde kilometers
  • Omgevingstemperatuur
  • Het optillen en het ledigen
  • Voorraad beheer
  • Verplaatsing
  • Alerts voor gebiedsafbakening
  • Alarmen voor keuringen
Ontwikkeld door jarenlange ervaring

Door jarenlange ervaring in de afvalbranche weten wij als geen ander waar een Tracking Tracer aan moet voldoen. De Smart Tracking Tracer van Waste Vision is robuust, intuitief en eenvoudig aan te brengen. Probeer het nu.

Download de brochure

Optimaliseer je bedrijfsprocessen

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met de slimme tracking software van Waste Vision. Sluit de Smart Tracking Tracer aan op de Waste Vison Suite en voeg software toe voor vulgraaddetectie van containers, route optimalisatie en containermanagement.

Laat je adviseren

Naast onze jarenlange ervaring in de afvalbranche hebben wij in een aantal nichemarkten specifieke expertise opgebouwd waardoor wij in staat zijn doeltreffend te adviseren wat voor jou de beste optie is. We bespreken graag in een vrijblijvende online belafspraak de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Vrijblijvend en
deskundig advies

In een kort adviesgesprek van 15 minuten praten we je volledig bij over de voordelen en het gebruik van de Smart Tracking Tracer. Van goed advies krijg je immers nooit spijt.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
België
Frankrijk
Zwitserland
Een (digitaal) adviesgesprek is zo ingepland
Hi, ik ben *naam* en ik werk voor *werkgever*. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden van de Smart Tracking Tracer en ben bereikbaar op *e-mail adres* of *telefoonnummer*.
portal login