Nieuwsitems

De brandweer moet regelmatig uitrukken voor branden in smeulend afval. Denk aan een container die in brand staat, of een inzamelvoertuig met brandende lading. Het veroorzaakt ook flinke branden op opslag- of overslagterreinen. Vaak zijn batterijen in restafval de boosdoeners, blijkt uit onderzoek van de brandweer.

 

De gemeente Amstelveen is met 43.485 huishoudens en een gemiddelde dichtheid van 2.507 adressen per vierkante kilometer een sterk verstedelijkte gemeente. Een gemeente waar de inzamelvraagstukken rondom afval complex zijn. Het afvalaanbod wisselt sterk, materieel en personeel kan af en toe uitvallen. Om er toch voor te zorgen dat de inzameling elke dag goed gebeurt, is een flexibel plansysteem noodzakelijk.

 

Elke dag is anders. Je kan je werk nog zo goed hebben voorbereid, er kan altijd iets onverwachts gebeuren.

Dat is van alle tijden. Toen de Hollanders de grote wereldzeeën bevoeren konden zelfs de beste zeelui en de beste schepen schipbreuk niet voorkomen. Vandaag de dag lijkt de wereld een stuk maakbaarder. We denken de boel onder controle te hebben, maar feitelijk kunnen we nog steeds schipbreuk lijden.

Wat heeft Waste Vision de afgelopen tijd samen met onze klanten weten te bereiken? We lichten er een uit: Onze nieuwe , duurzame container die verandering brengt op het gebied van bijplaatsingen van afvalzakken.

Als eerste in de sector biedt Waste Vision vanaf deze zomer één integraal serviceplatform voor storingen, onderhoud en reparaties. Dankzij slimme software hebben we straks alle belangrijkste service-informatie op één plek, zijn papieren werkbonnen verleden tijd en ziet u precies wanneer onze monteurs aan de slag gaan. Zo tillen we het serviceproces snel naar een hoger niveau!

Containers die meedenken, burgers die bijdragen en monteurs die storingen verhelpen voordat ze plaatsvinden. Klinkt dat als science fiction? We zijn er al dichterbij dan u denkt! In Hengelo werken engineers met hard- en softwarespecialisten namelijk samen aan de Waste Vision Suite: een uniek softwareplatform, dat de potentie heeft om onze branche wereldwijd op zijn kop te zetten.

Waste Vision is businesspartner van de SDG-Challenge: een jaarlijkse wedstrijd waarbij studenten en organisaties samen werken aan manieren om klimaatverandering en ongelijkheden in de wereld tegen te gaan. Met een internationaal team van de Universiteit Twente ontwikkelen we een slimme oplossing die circulariteit in onze sector moet bevorderen.

Weten wat we voor jou
kunnen betekenen?

Stel jezelf hiernaast kort voor, stel je vraag, dan nemen wij binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
België
Frankrijk
Zwitserland