Artikelen

Wat heeft Waste Vision de afgelopen tijd samen met onze klanten weten te bereiken? We lichten er een uit: Onze nieuwe , duurzame container die verandering brengt op het gebied van bijplaatsingen van afvalzakken.

Als eerste in de sector biedt Waste Vision vanaf deze zomer één integraal serviceplatform voor storingen, onderhoud en reparaties. Dankzij slimme software hebben we straks alle belangrijkste service-informatie op één plek, zijn papieren werkbonnen verleden tijd en ziet u precies wanneer onze monteurs aan de slag gaan. Zo tillen we het serviceproces snel naar een hoger niveau!

Containers die meedenken, burgers die bijdragen en monteurs die storingen verhelpen voordat ze plaatsvinden. Klinkt dat als science fiction? We zijn er al dichterbij dan u denkt! In Hengelo werken engineers met hard- en softwarespecialisten namelijk samen aan de Waste Vision Suite: een uniek softwareplatform, dat de potentie heeft om onze branche wereldwijd op zijn kop te zetten.

Waste Vision is businesspartner van de SDG-Challenge: een jaarlijkse wedstrijd waarbij studenten en organisaties samen werken aan manieren om klimaatverandering en ongelijkheden in de wereld tegen te gaan. Met een internationaal team van de Universiteit Twente ontwikkelen we een slimme oplossing die circulariteit in onze sector moet bevorderen.

Weten wat we voor jou
kunnen betekenen?

Stel jezelf hiernaast kort voor, stel je vraag, dan nemen wij binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op.

Nederland
Noorwegen
Duitsland
België
Frankrijk
Zwitserland
portal login