Accountmanager

Maak impact met afval

Wil jij jouw commerciële en coördinerende vaardigheden inzetten voor een schone en veilige leefomgeving?

Ons helpen bij slimme oplossingen voor een optimale afvalinzameling? Het resultaat van je werk op straat tegenkomen? Lees dan vooral verder.

Op onze vestiging in Hengelo (Ov) is plaats voor een

Accountmanager (40 uur)

Herken jij jezelf als een onafhankelijke, gedreven en commerciële Accountmanager?


Wat ga je doen?

Als Accountmanager zet jij alles op alles om jouw klantenkring uit te breiden. Je begrijpt onze klanten, meestal lokale overheden, als geen ander en kunt hun wensen samen met collega’s vertalen naar de meest effectieve oplossing. Je legt gemakkelijk nieuwe contacten om onze klantenkring uit te breiden, maar je houdt ook zeker oog en oor voor – en koestert de relatie met – bestaande klanten en contacten.

Je weet wat er leeft in de markt en volgt de trends en (technologische) ontwikkelingen. Naast het geven van heldere adviezen aan de klant ben je in staat hun wensen te vertalen naar passende oplossingen waarbij je nauw samenwerkt met de collega’s van product management en operations afdeling.

In deze functie maak je deel uit van een dynamisch en enthousiast Salesteam en rapporteer je aan de Sales Manager.
 

Wat heb je daarvoor nodig?

Ten eerste: een enthousiaste, spontane persoonlijkheid. Je bent in staat mensen te overtuigen met jouw kennis van zaken en heb je:

  • een afgeronde hbo-opleiding in ICT, Business of Commercie;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, in de ICT branche is een pré;
  • ervaring met met Business-to-Government markt
  • aantoonbare affiniteit met software, mobiele oplossingen en bedrijfsprocessen;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, de Engelse taal is een pré.

Verder is voor jou klanttevredenheid jouw prioriteit, ben je commercieel- en resultaat gedreven en werk je gestructureerd. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt de capaciteiten om een netwerk en strategische relatie met klanten aan te gaan.

Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Wat bieden wij jou?

Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Je krijgt de kans om mee te werken aan de nieuwste innovaties op het gebied duurzaamheid en afvalverwerking. Nog geen ervaring in onze branche of nooit zo geïnteresseerd geweest in afval? Snappen we. Daarom krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen (en geboeid te raken door afvalstromen, echt!). Tel daarbij op:

  • een passend salaris;
  • uitzicht op een vaste aanstelling;
  • een fijne werksfeer met korte communicatielijnen;
  • zichtbare resultaten die bijdragen aan een betere wereld;
  • de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Wie zijn wij?

Waste Vision is ontstaan uit een fusie van een aantal bekende spelers in de afvalbranche. Inmiddels zijn we het ICT-bedrijf met de meeste impact op de inzameling van afval. We zorgen voor veel minder CO2-uitstoot en beperken verspilling.

We zijn in Nederland marktleider en stevenen af op wereldwijd succes. We dragen nu al bij aan het succes van veel gemeenten en inzamelaars. Wat is dat succes dan? Volledige grip op een efficiënte, circulaire afvalketen.

Meer weten? Loop gerust eens binnen!

Je kunt ook mailen of bellen met Jochem Groothuis: jochem.groothuis@wastevision.com of 06-52505272.

Meteen reageren? Stuur je CV naar vacatures@wastevision.com. Een schriftelijke onderbouwing is niet nodig, wij zien meer in een persoonlijke kennismaking.