Afval verdient aandacht

Wij geloven in een circulaire economie, waarin reststromen zo veel mogelijk worden hergebruikt. Daarom bieden we gemeenten, bedrijven en burgers slimme tools en technologie, waarmee ze afval makkelijker en voordeliger kunnen omzetten in nieuwe grondstoffen.

Een
toonaangevende
speler

Wij zijn het ICT-bedrijf met de meeste impact op de inzameling van afval. We zorgen voor veel minder CO2-uitstoot en beperken verspilling. We zijn marktleider op het gebied van productie, installatie en onderhoud van sensoren in onder- en bovengrondse afvalcontainers. Onder sensoren verstaan we paslezers, niveausensoren en andere sensoren t.b.v. dynamische inzamelrouteplanning. Het resultaat: volledige grip op een efficiënte, circulaire afvalketen.

Afgelopen jaren is er door Waste Vision fors geïnvesteerd in het ontwikkelen van software en elektronica. En wij blijven de komende jaren volop investeren. Gemeenten kunnen met deze technologie aanzienlijk besparen op de kosten van afvalinzameling. Inmiddels zijn meer dan 100.000 afvalcontainers door Waste Vision voorzien van deze technologie. Hierdoor is Waste Vision een toonaangevende speler in binnen- en buitenland.

Werken bij
Waste Vision

Een nieuw begin, tweede kans of stap omhoog: bij Waste Vision krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Wil jij aan de slag bij Europa’s koploper in geavanceerde afvalinzamelmiddelen en ben je klaar om met je nieuwe collega’s een circulaire revolutie te ontketenen?

We maken graag kennis met je!

Je kunt met onze HR manager Annelies Wolf mailen om een afspraak te maken.  Haar mailadres is: annelies.wolf@wastevision.com.

Meteen reageren op een vacature die je bent tegen gekomen?
Stuur je CV en (korte) onderbouwing naar vacatures@wastevision.com

 

Worldwide
Waste Vision

Onze visie op circulaire afvalinzameling is universeel en houdt niet op bij de landsgrenzen. We dragen bij aan schone straten en goed gesorteerde reststromen in Nederland, Duitsland, Litouwen, Frankrijk, België, Zwitserland, Denemarken en Noorwegen.

Goed bezig

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is hard werken, en daar houden we van. Dankzij onze constante inzet om verwachtingen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid te overtreffen, hebben we verschillende certificaten verdiend.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 27001
  • VCA**
  • ITS Keurmerk
  • KICI Keurmerk
  • CO2 Prestatieladder
  • MVO Prestatieladder niveau 3
  • TÜV Productcertificaat EN 13071-1, 2 en 3
IFAT - 2022

Meet us at IFAT 2022 and sign up for our special knowledge sessions!