Slimme oplossingen
voor circulaire
samenlevingen

Afval verdient aandacht

Wij geloven in een circulaire economie, waarin reststromen zo veel mogelijk worden hergebruikt. Daarom bieden we gemeenten, bedrijven en burgers slimme tools en technologie, waarmee ze afval makkelijker en voordeliger kunnen omzetten in nieuwe grondstoffen.

Een
toonaangevende
speler

Waste Vision produceert, installeert en onderhoudt een brede range aan onder- en bovengrondse afvalcontainers inclusief bijbehorende elektronische hard- en software. Afgelopen jaren is er door Waste Vision fors geïnvesteerd in het ontwikkelen van software en elektronica. En wij blijven de komende jaren volop investeren.

Gemeenten kunnen met deze technologie aanzienlijk besparen op de kosten van afvalinzameling. Inmiddels zijn meer dan 100.000 afvalcontainers door Waste Vision voorzien van deze technologie. Hierdoor is Waste Vision een toonaangevende speler in binnen- en buitenland.

Werken bij
Waste Vision

Een nieuw begin, tweede kans of stap omhoog: bij Waste Vision krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Wil jij aan de slag bij Europa’s koploper in geavanceerde afvalinzamelmiddelen en ben je klaar om met je nieuwe collega’s een circulaire revolutie te ontketenen? We maken graag kennis met je!

 

 

Wat voor baan zoek je?

We zijn vrijwel altijd op zoek naar nieuwe mensen. Denkers en doeners, die samen slimme oplossingen ontwikkelen, en onze plannen perfect uitvoeren in de praktijk. Check de vacatures op ons Homerun-platform en reageer meteen. Wie weet tot snel!

Worldwide
Waste Vision

Onze visie op circulaire afvalinzameling is universeel en houdt niet op bij de landsgrenzen. We dragen bij aan schone straten en goed gesorteerde reststromen in Nederland, Duitsland, Litouwen, Frankrijk, België, Zwitserland, Denemarken en Noorwegen.

Goed bezig

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is hard werken, en daar houden we van. Dankzij onze constante inzet om verwachtingen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid te overtreffen, hebben we verschillende certificaten verdiend.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 27001
  • VCA**
  • ITS Keurmerk
  • KICI Keurmerk
  • CO2 Prestatieladder
  • MVO Prestatieladder niveau 3
  • TÜV Productcertificaat EN 13071-1, 2 en 3
portal login